Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CIRC incredibil la Ambulanța Gorj: medicii sunt acuzați că au REFUZAT să transporte epidemiologii la un suspect de coronavirus

Digi 24
ambulanta

E scandal la Ambulanța Gorj, din cauza unei femei care a sunat la 112 și a anunțat că ar putea avea coronavirus.  Sindicaliştii din Federaţia Ambulanţa spun că se delimiteză de medicii de pe ambulanţa Gorj, care ar fi refuzat, miercuri noapte, să transporte echipa de epidemiologi la casa unui pacient suspect de coronavirus, anunță organizația, vineri, într-un comunicat de presă, conform Mediafax.

Citește și: Total NEAȘTEPTAT - Medicul Streinu - Cercel anunță că bărbatul infectat cu coronavirus NU primește niciun tratament

 

Federaţia Naţională Sindicală Ambulanţa din România anunţă că se delimitează de atitudinea echipajului medical din Serviciul de Ambulanţă Judeţean Gorj, pe care o consideră neprofesionistă.

„Echipaj care, în noaptea de 26-27 februarie, a refuzat transportul echipei de epidemiologi din cadrul DSP Gorj, pentru recoltare de probe la pacientul suspectat de coronavirus”, spune Federaţia într-un comunicat.

Sindicaliştii cer ca, pentru refuzul intervenţiei şi pentru declaraţiile eronate ale medicilor din Gorj, să fie luate măsuri.

Echipajele medicale de urgenţă intervin profesionist în condiţiile în care au echipament de protecţie. Aceste echipamente sunt în dotările ambulanţelor, explică Federaţia.

Un tânăr din Gorj a fost confirmat cu virusul COVID-19 şi, în prezent, este izolat la Spitalul „Matei Balş” din Bucureşti, pentru tratament.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.