Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CIRC COMIC la Suceava: o TREIME din polițiști AU PICAT testul psihologic - Agenții se plâng că subiectele erau prea GRELE

E scandal cât casa la Suceava, unde zeci de polițiști au fost declarați inapți după testarea psihologică. Agenții voiau să promoveze și să devină ofițeri, însă au avut parte de un verdict neplăcut.

În total, 60 de agenţi nu au reuşit să treacă de test, motiv pentru care au redactat o reclamaţie adresată conducerii Inspectoratului General al Poliţiei Romane.

Citește și: Gheorghe Falcă intră la RUPERE în plin SCANDAL din PNL: Ludovic Orban NU trebuie să demisioneze

 

"Nu au fost aplicate aceleași teste tuturor candidaților. E vorba de un număr extrem de mare de polițiști. S-ar putea să existe niște erori la machetele folosite la punctarea testelor", spune Cosmin Andreica, liderul Sindicatului Europol.

În calitate de agenți de poliție din cadrul IPJ Suceava, cu ocazia evaluării psihologice desfășurate în vederea susținerii examenului de trecere în corpul ofițerilor de poliție, în perioada 6-13 ianuarie 2021, am fost declarați inapți și arătăm că nu au fost respectate regulile stabilite la întocmirea și alegerea subiectelor pentru testare.

În acest sens, subiectele alese au fost de un nivel de dificultate mult mai ridicat față de cele susținute de alte IPJ din țară, drept urmare la IPJ Suceava au fost declarați inapți 60 de lucrători, din 212 persoane testate. Prin comparație, în urma verificării situației cu rezultatele obținute la nivel național, în 30 de județe au fost un total de 62 de candidați declarați inapți, din peste 3.000 de persoane testate”, se arată în sesizare, conform BZI.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.