Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CIRC Poliția a DESCINS acasă la mama Luizei Melencu: femeia s-a BARICADAT în casă, să nu fie luată pe sus/ Jandarmii au intrat cu forța în curte

Captura ecran Antena 3
Mama Luiza, medici

Informație de ultimă oră. Poliția a descins acasă la mama Luizei Melencu. Monica Melencu a fost amendată ieri cu suma de 5.000 de lei pentru că a refuzat să se prezinte ieri la audieri la DIICOT București. Femeia refuză să iasă din casă și să discute cu oamenii legii.

Citește și: BĂTAIE de JOC la Caracal? Tânără sechestrată și violată, ca Alexandra Măceșanu, salvată în 20 de minute de poliție

Femeia a refuzat să dea noi probe ADN, despre care DIICOT spune că au fost cerute chiar de specialiștii de la FBI, cărora autoritățile din România le-au cerut să analizeze rămășițele din pădurea de la Caracal.

UPDATE

Jandarmii au intrat cu forța în curtea familiei Melencu, acolo unde au obligația să pună executare mandatul care prevede că femeia trebuie să fie dusă să i se preleve probe ADN. Descinderea se face legal, în baza unui mandat solicitat de DIICOT, conform unor informațiilor știripesurse.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.