Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Circa 210.000 de petarde au fost confiscate de poliţişti la PTF Calafat

artificii

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Calafat au descoperit, vineri dimineaţă, într-un microbuz, aproximativ 210.000 petarde în valoare de 41.000 lei, ascunse în spatele unor saci cu textile, cu intenţia de a fi introduse ilegal în România. 

Potrivit unui comunicat al IGPF, materialele pirotehnice au fost descoperite de poliţişti într-un microbuz condus de un cetăţean bulgar, care transporta articole textile din Bulgaria în România. 

"În baza unei analize de risc, poliţiştii de frontieră doljeni, împreună cu lucrătorii vamali din cadrul Biroului Vamal Calafat, au procedat la efectuarea unui control amănunţit asupra compartimentului marfă al microbuzului. În urma controlului efectuat, au fost descoperite, ascunse prin metoda capac în spatele sacilor cu materiale textile, mai multe cutii ce conţineau 210.000 petarde. Cu ocazia cercetărilor, conducătorul auto nu a putut prezenta documente justificative de provenienţă şi a declarat că nu ştia despre existenţa produselor pirotehnice, deoarece a preluat microbuzul din localitatea Vidin, fără a verifica încărcătura acestuia", se precizează în comunicat. 

Produsele pirotehnice în valoare de 41.000 de lei au fost reţinute de către autoritatea vamală, iar poliţiştii de frontieră fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de efectuarea de operaţiuni cu articole pirotehnice fără drept şi contrabandă calificată.

Citeşte şi: Liviu Dragnea iese la ATAC după absenţa de la paradă. Mesaj TRANŞANT pentru americani:'Unii confundă parteneriatele cu SLUGĂRNICIA' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.