Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea iese la ATAC după absenţa de la paradă. Mesaj TRANŞANT pentru americani:'Unii confundă parteneriatele cu SLUGĂRNICIA'

captura Romania TV
liviu dragnea gabriela firea

După ce a fost în centrul atenţiei prin absenţa de la paradă, preşedintele PSD, Liviu Dragnea, vine cu un mesaj dur. Nu pentru politicienii români sau pentru Klaus Iohannis, ci pentru americani. Dragnea susţine, după ce recent Departamentul de Stat al SUA a sugerat României să renunţe la modificările propuse la Legile Justiţiei, că politicienii votaţi de români au obligaţia să lupte pentru ţară.

Citeşte şi: S-a AFLAT! De ce a lipsit, ÎN PREMIERĂ, Ion Iliescu de la paradă. Ce s-a întâmplat cu fostul preşedinte

"Eu cred că dacă poţi, dacă ai pârghii, dacă cei care votează ţi-au dat posibilitatea să faci ceva pentru ţară, e bine să faci ceva care să rămână, indiferent de consecinţe. Am vorbit de suveranitate pentru că e ceva sfânt. Sunt unii care confundă parteneriatele cu slugărnicia. E important pentru fiecare român, pentru ţara noastră să nu uite că avem o obligaţie ca această ţară să fie mândră, dezvoltată şi să fim suverani. România e a noastră.", a declarat Liviu Dragnea într-o intervenţie la România TV.

După ce a dispărut de Ziua Națională și nu a participat la parada militară, Liviu Dragnea și-a făcut apariția la festivitatea organizată de Primăria Capitalei. Primăria Capitalei a acordat titlul de cetățeni de onoare pentru trei militari, care au participat la Jocurile Invictus.

"Am venit la Primăria Capitalei la invitaţia doamnei primar general. Am hotărât de mult să fim împreună de 1 decembrie. A fost un moment emoţionant, primarul general a acordat titluld e cetăţean de onoare a trei militari răniţi, de la care invăţăm că oricum te loveşte viaţa, nu trebuie să renunţi la luptă.", a mai declarat Liviu Dragnea.

Citeşte şi: Traian Băsescu a oferit IMAGINEA ZILEI. Cine l-a însoţit pe fostul preşedinte la paradă - FOTO .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.