Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Circa 3.500 de persoane din judeţul Gorj se află în autoizolare la domiciliu şi alte 255 în carantină

facebook.com
izolare coronavirus

Aproximativ 3.500 de persoane din judeţul Gorj se află în autoizolare la domiciliu şi alte 255 în carantină, numărul fiind în creştere comparativ cu zilele anterioare, se arată, vineri, într-o informare a Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) potrivit Agerpres.

Potrivit sursei citate, la ora 14,00, la nivel judeţean erau înregistrate 3.451 de persoane în izolare la domiciliu, în creştere de la 3.046 câte au fost joi. Cele aflate în carantină au ajuns la 255, de la 243 câte au fost joi.

"Reamintim persoanelor aflate în izolare la domiciliu, care părăsesc locaţia în care au fost plasate, fără aprobarea autorităţilor competente, că sunt considerate persoane cu risc crescut de contagiozitate şi sunt conduse de forţele de ordine publică şi plasate în carantină instituţionalizată. De asemenea, persoanele carantinate, ca măsură de prevenire a răspândirii COVID-19, care părăsesc locaţia în care acestea au fost plasate, fără aprobarea autorităţilor competente, sunt carantinate pentru o nouă perioadă de 14 zile", se precizează în informarea DSP Gorj.

Potrivit aceleiaşi surse, în ultimele 24 de ore, un număr de 220 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 196.200 lei au fost aplicate de către poliţiştii gorjeni pentru nerespectarea articolului 1 din Ordonanţa Militară nr. 3 referitoare la condiţiile în care se poate realiza circulaţia persoanelor şi alte 23 de amenzi au fost aplicate de jandarmi în Târgu Jiu, Motru, Rovinari şi Novaci celor care au părăsit domiciliul fără a avea un motiv întemeiat

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.