Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Circa 700.000 de ţigarete provenite din contrabandă, confiscate de poliţişti

economica.net
tigarete

Aproximativ 700.000 de ţigarete provenite din activităţi de contrabandă au fost confiscate de poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din Dolj, în cadrul unei acţiuni pentru prevenirea şi combaterea contrabandei cu tutun, informează Agerpres.

Potrivit Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR), în urma controlului efectuat într-o autoutilitară, condusă de un bărbat, de 35 de ani, din Craiova, pe care au oprit-o pentru control la intrarea în municipiu, poliţiştii au identificat în interiorul compartimentului marfă un spaţiu ascuns, în care au fost descoperite 34.996 de pachete de ţigarete (699.920 de ţigarete), fără timbru fiscal, existând suspiciunea că acestea provin din activităţi de contrabandă.

"Bărbatul a fost condus la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj pentru audieri, iar, în urma probatorului administrat, a fost dispusă reţinerea, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă", informează IGPR.

Întreaga cantitate de ţigarete, precum şi autoturismul folosit au fost indisponibilizate de poliţişti, în vederea continuării cercetărilor, mai precizează sursa citată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.