Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Circuitul din Bahrain a găsit soluția la problema capacelor canalelor de scurgere

Formula1.com
Formula 1

Organizatorul circuitul Sakhir din Bahrain a umplut canalele de scurgere cu beton și a efectuat lucrări suplimentare de sudură, după ce capacele metalice au întrerupt săptămâna trecută testele de Formula 1 pentru deschiderea sezonului de sâmbătă.

Federația Internațională de Automobilism (FIA) a precizat miercuri într-o notă că au fost efectuate lucrări de remediere în jurul virajelor 7 și 11, cu sudură în anumite zone din jurul circuitului, potrivit Mediafax.

Triplul campion mondial Max Verstappen a declarat săptămâna trecută că este nevoie de mai multe verificări după ce testele au fost întrerupte două zile la rând, pe fondul temerilor că monoposturile cu forță de apăsare ridicată fac mai probabile astfel de incidente prin aspirația lor aerodinamică.

"Poate că acest gen de lucruri pot fi verificate un pic mai mult", a declarat pilotul Red Bull. "Știm că aceasta este o potențială problemă cu aceste mașini și când mergi pe anumite circuite știi unde sunt capacele de scurgere".

Incidentele separate au reînviat amintirile unui incident mai grav care a provocat daune considerabile și costisitoare la Ferrari-ul lui Carlos Sainz în timpul antrenamentelor pentru Marele Premiu inaugural din Las Vegas din noiembrie anul trecut.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.