Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CIRCUL continuă în PSD: șef de filială județeană, SOMAT să demisioneze

Primarul municipiului Bacău, Cosmin Necula, i-a cerut, miercuri, preşedintelui filialei judeţene a PSD, Dragoş Benea, să demisioneze din funcţie.

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Cosmin Necula îi solicită lui Dragoş Benea să îşi asume eşecul pierderii alegerilor prezidenţiale, conform Agerpres.

Citește și: ULTIMĂ ORĂ Procurorul care a ținut poliția la POARTA lui Dincă , audiat de URGENȚĂ la CSM

"Ipocrizie şi ticăloşie fără limite! Benea obţine un scor penibil la Bacău însă îi cere demisia celei care pierde dezastruos dar pe care a susţinut-o până acum două zile. Mai mult, preia o nouă funcţie de vicepreşedinte în noua conducere a PSD. Baronul - vicepreşedinte regional cu cel mai mic scor obţinut vreodată de PSD Bacău!? Concluzia este una singură: Benea ar trebui să îşi dea demisia de la PSD Bacău! Să îşi asume eşecul spre care a dus organizaţia şi să fie solidar cu Dăncilă. Altfel, de aici încolo impostura politică va conduce PSD Bacău", a scris primarul municipiului Bacău, Cosmin Necula.

În luna mai, Cosmin Necula a cerut demisia din funcţia de prim-ministru a Vioricăi Dăncilă, după ce PSD a pierdut alegerile europarlamentare, şi a solicitat ca partidul să intre în opoziţie.

Pe 29 septembrie, Comitetul Executiv al PSD Bacău a decis dizolvarea Biroului Politic Local de conducere şi retragerea sprijinului politic pentru primarul Cosmin Necula, după ce acesta a adus o serie de critici Guvernului Dăncilă cu privire la alocarea fondurilor către administraţia locală.

În cadrul aceleiaşi şedinţe, deputatul Lucian Şova a fost numit preşedinte interimar al filialei, iar deputatul Costel Dunava a fost numit preşedinte executiv.

În ultima săptămână de campanie electorală a primului tur de alegeri prezidenţiale, primarul municipiului Bacău a anunţat că îl susţine pe Mircea Diaconu.

A doua zi după rezultatele primului tur, Cosmin Necula a scris, pe pagina lui de socializare, că multor membri ai PSD "le-a fost ruşine să tragă" în campania electorală pentru Viorica Dăncilă.

Pe 13 noiembrie, Comitetul Executiv Naţional al PSD a decis excluderea din partid a lui Cosmin Necula.

Cel de-al doilea tur al alegerilor prezidenţiale a fost câştigat în judeţul Bacău de Klaus Iohannis, cu 61,97%.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.