Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CIRCUL dintre Anamaria Prodan și Gigi Becali continuă cu o nouă RAFALĂ de cuvinte dure: Păi, eu ling acolo unde scuip?

gsp.ro
Anamaria Prodan

Scandalul iscat între Anamaria Prodan și Gigi Becali continuă. După ce FCSB a preferat să-l vândă pe Dennis Man la Parma prin intermediul lui Giovani Becali, vărul său, între cei doi a izbucnit un mare război.

"Cine e Gigi Becali? La început, toți ne-am uitat și ne-am distrat. După, l-am tolerat. După, l-am compătimit. Următorul pas care crezi că este? Ignoranța! Râs. Penibil! Atât de mic și la înălțime și la caracter.

Hai sa revenim la normalitate. Contractele ai negocierile se fac de oamenii care au studiat in clasa la facultate. Nu se cei ce au făcut scoala pe scări.

Păi, eu ling acolo unde scuip? Niciodată! Are derapaje cu mine? Ușor cu pianina pe scări, domnule Becali. Eu și Reghe eram forța și puterea de la Steaua. Alături de noi se simțea în siguranță. Când vorbea Reghe, Gigi lua notițe, îl sorbea din priviri.

Vorbea cu oamenii din fotbal și spunea ce ‘cita’ de la Reghe. Toți râdeau de el, pentru că stilul lui Reghe e inconfundabil. Vorbește el că-l aduce pe Reghe? Gigi, familia Reghecampf nu linge, măi, unde a scuipat. Nu se târăște, cum te-ai târât tu în fața lui Hagi, a lui Iorgulescu, Pițurcă, Reghecampf. Dacă mai spune prostii, îl dau afară îngerii din biserică”, a spus Anamaria Prodan pentru digisport.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.