Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Circulația rutieră se desfășoară cu restricții pe Autostrăzile A1 Sibiu – Deva și A3 Turda – Borș, din cauza unor lucrări

pixabay.com
lucrari drum in lucru

Circulația rutieră se desfășoară cu restricții, luni, pe Autostrăzile A1 Sibiu – Deva și A3 Turda – Borș, din cauza unor lucrări care sunt realizate la carosabil și pentru curățarea zonelor mediene de nisip, potrivit Mediafax.

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, pe Autostrada A1 Sibiu-Deva, se circulă cu restricții pe sensul Sibiu – Sebeș, în zona km. 287 – 288, pe banda de urgență și banda 1, între orele 08:30 - 19:00 și între km 284-285, banda 1 și banda de urgență, unde au loc reparații la carosabil, precum și între km. 252 - 247, banda 2, între orele 08:30-18:00, unde se curăță de nisip zona mediană.

Citește și: CNAIR: Restricţii de circulaţie pentru maşinile mai mari de 7,5 tone, în iulie şi august, pe Autostrada Soarelui şi pe două drumuri naţionale

De asemenea, sunt restricții și pe Autostrada A3 Turda - Borş, începând cu kilometrul 34 spre kilometrul 1 calea 2 (Gilau spre Turda).

În zonă se vor aplica restricții de circulație pe banda nr.2, pentru aplicare marcaj rutier în partea mediană de lângă parapeți. Lucrările sunt semnalizate.

Șoferii sunt sfătuiţi să circule cu atenţie şi să reducă viteza în zona lucrărilor efectuate la partea carosabilă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.