Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Circulația rutieră se desfășoară în condiții de ceață pe A1, A3 și pe drumuri din sudul și estul țării - Vizibilitate sub 100 de metri

www.romaniatv.net
ceață

Circulația rutieră se desfășoară în condiții de ceață, luni dimineața, pe Autostrada A 1 București–Pitești, în special la intrarea în Capitală, Autostrada A 3 București–Ploiești, precum și pe mai multe drumuri din estul și sudul țării, vizibilitatea fiind sub 100 de metri, scrie Mediafax.

Potrivit Centrului Infotrafic, din Inspectoratul General al Poliției Române, luni dimineața se circulă în condiţii de ceaţă care reduce vizibilitatea sub 100 de metri pe foarte multe drumuri naţionale din judeţele aflate în sudul şi estul ţării, precum şi în zona Moldovei.

Citește și: Hunedoara: Explozie într-un bloc din Vulcan. Un bărbat a fost găsit decedat

Totodată, ceaţa îngreunează traficul şi pe Autostrada A1 Bucureşti - Piteşti, în special la intrarea în Capitală, şi pe toată lungimea Autostrăzii A3 Bucureşti - Ploieşti.

Polițiștii le recomandă conducătorilor auto să circule cu viteză redusă şi atenţie sporită, să utilizeze sistemele de iluminare şi dezaburire, să mărească distanţa dintre vehicule şi să nu efectueze depăşiri riscante, adoptând permanent o conduită preventivă în trafic.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.