Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Circulaţia a fost întreruptă 5 ore, pe DN 13, la Acăţari, după accidentul cu doi morţi şi doi răniţi

Obiectiv Vocea Brailei
stop semn circulatie
"Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulaţia rutieră a fost reluată pe DN 13 (E 60) Sighişoara - Târgu Mureş, în localitatea Acăţari, judeţul Mureş, unde s-a produs o coliziune frontală între 2 autoturisme şi un TIR, ca urmare a unei pătrunderi pe contrasens. În urma impactului, cele 2 persoane aflate în autoturismul vinovat de producerea evenimentului au decedat. Valorile de trafic se menţin uşor ridicate pe ambele sensuri de mers", a anunţat Centrul Infotrafic.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Mureş a precizat că în urma incidentului a rezultat decesul a două persoane, respectiv un bărbat şi o femeie şi că în cauză s-a întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de "ucidere din culpă".

"Momentan se fac cercetări pentru a se stabili cu exactitate cauzele şi împrejurările producerii accidentului. Şoferul autotrenului şi al unuia dintre autoturisme au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Celălalt şofer este una dintre persoanele decedate", a precizat IPJ Mureş.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă "Horea" al judeţului Mureş a arătat că la locul accidentului au intervenit forţe din cadrul Detaşamentului de Pompieri Târgu Mureş cu o autospecială de stingere şi un echipaj de descarcerare, două ambulanţe SMURD, două maşini de teren şi pompierii voluntari din cadrul SVSU Acăţari. A

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.