Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Circulaţia din zona Pieţei Unirii este restricţionată pentru toate categoriile de vehicule în două zone în care sunt tasări ale sistemului rutier

Piata unirii

Circulaţia din zona Pieţei Unirii din Capitală este restricţionată înceoând de miercuri pentru toate categoriile de vehicule în două zone în care sunt tasări ale sistemului rutier, anunţă Primăria Sectorului 4, potrivit news.ro.

”În acest moment, traficul rutier în zona Pieţei Unirii este restricţionat, pentru toate categoriile de vehicule, pe banda numărul 1, dinspre Bulevardul Corneliu Coposu către bulevardul I.C. Brătianu, pe o distanţă de 20-25 de metri, precum şi pe banda numărul 3, sensul de mers dinspre strada Halelor-Splaiul Independenţei către Mitropolie”, a transmis Primăria Sectorului 4.

Pentru restricţionarea circulaţiiei în zona aferentă Pieţei Unirii pentru vehiculele cu masa maximă autorizată mai mare de 3,5 tone, cu excepţia mijloacelor de transport în comun şi a celor de intervenţie în situaţii de urgenţă, aceasta urmează să fie discutată şi analizată în Comisia Tehnică de Circulaţie din cadrul Primăriei Municipiului Bucureşti.

Şi Brigada de Poliîie Rutieră a Capitalei a anunţat că, în vederea refacerii sistemului rutier pe segmentele deteriorate din zona Piaţa Unirii,  se va restricţiona traficul rutier pe banda III, la intersecţia dintre Str. Halelor şi Splaiul Independenţei, pe sensul de mers către Bd. Unirii, precum şi pe banda I a Bd I.C.  Brătianu, după intersecţia cu Bd. Corneliu Coposu, pe sensul de mers către Piaţa Universităţii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.