Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Circulaţia feroviară între staţiile Coldău-Beclean, redeschisă de CFR pe firul I: Tranzitul trenurilor a fost oprit temporar din cauza unui accident

ISU Timis
accident tren timis

Traficul feroviar între staţiile Coldău - Beclean, a fost redeschis la ora 15.35, pe firul I, primul tren care va tranzita această zonă fiind trenul IR 1833, informează un comunicat transmis joi de CFR, potrivit mediafax.

Citește și: Important! Aceste telefoane vor dispărea de pe piață! Se vor da amenzi usturătoare

Pentru eliberarea gabaritului şi redeschiderea circulaţiei pe firul I, SRCF Cluj a acţionat în zona trecerii la nivel cu o echipă de peste 50 de angajaţi, care au intervenit cu utilaje pentru ridicarea şi scoaterea materialului lemnos răsturnat pe liniile de cale ferată.

Personalul feroviar continuă operaţiunile de intervenţie şi pe firul II, unde se acţionează pentru ridicarea şi repunerea pe şine a vagonului deraiat, cu o macara de mare tonaj, astfel încât traficul feroviar să fie reluat şi pe acest fir, în condiţii de siguranţă.

Citește și: Viorica Dăncilă face anunțul! Recorduri în economie după atacurile lui Klaus Iohannis

Circulaţia trenurilor a fost închisă temporar pe raza localităţii Beclean, după ce un tir care transporta material lemnos a fost lovit de un tren de pasageri, la trecerea la nivel de la km 23+889, unde instalaţia de semnalizare acustică şi luminoasă funcţiona normal în momentul impactului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.