Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Circulaţia navelor pe canalul Sulina a fost reluată

sulina

Traficul navelor pe canalul Sulina a fost reluat, iar nava de pasageri care efectuează curse regulate între Tulcea şi Sulina, singurul oraş din Delta Dunării, a plecat luni, din Portul Tulcea, cu o întârziere de aproape o oră, după ce un corp de navă aflat în drum spre Marea Neagră a blocat canalul Sulina, în dreptul localităţii Partizani.

Corpul de navă, realizat la şantierul din Brăila, era asigurat de două barje în timp ce tranzita Dunărea maritimă, însă în dreptul localităţii Partizani legătura cu una dintre ele s-a rupt iar corpul navei s-a oprit într-un unghi de 45 de grade cu şenalul navigabil, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Ultimă oră! Traian Băsescu face praf, în direct, alianța PNL-USR-PLUS: ‘Alianța marxisto-liberală’

"Incidentul nu a provocat victime sau pagube materiale, iar în urma lui nu s-a înregistrat poluarea Dunării. Circulaţia navelor pe canalul maritim Sulina a fost reluată", a precizat, pentru AGERPRES, prefectul Alexandru Iordan.

Potrivit sursei citate, nava de pasageri care a efectuat cursa spre oraşul Sulina a plecat din portul Tulcea mai târziu cu o oră faţă de programul stabilit, respectiv 13.30.

Corpurile de nave realizate în şantierele din Tulcea şi Brăila ale grupului VARD sunt transportate de regulă până în şantierul din Norvegia al companiei unde navele sunt finalizate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.