Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Circulaţia pe podul Calafat - Vidin va fi întreruptă vineri

atentie

Circulaţia pe podul Calafat - Vidin va fi întreruptă vineri, 4 august, între orele 9,00 - 10,30 pentru lucrări de întreţinere şi reparaţii, informează joi un comunicat de presă al IGPF. 

"Societatea comună româno-bulgară Danube Bridge Vidin Calafat ad Bulgaria, care se ocupă de administrarea podului Calafat-Vidin, a informat Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu cu privire la faptul că, vineri, 04.08.2017, între orele 09,00-10,30, circulaţia pe podul Calafat-Vidin va fi întreruptă pentru lucrări de întreţinere şi reparaţie. În intervalul orar specificat, autovehiculele vor fi oprite în zonele adiacente Punctului de trecere a Frontierei Calafat, până la momentul reluării traficului", se arată în comunicat, citat de agerpres.ro.

ALERTĂ: DEȚINUT periculos, EVADAT de la penitenciarul POARTA ALBĂ


În contextul întreruperii temporare a traficului pe podul Calafat-Vidin, Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu va ţine permanent legătura cu autorităţile bulgare şi va dispune toate măsurile aflate în competenţă astfel încât la ridicarea restricţiei controlul de frontieră să se desfăşoare fluent şi operativ. 

De asemenea, IGPF recomandă consultarea aplicaţiei "Trafic Online" disponibilă pe site-ul www.politiadefrontiera.ro, care prezintă o medie a timpilor de aşteptare în punctele rutiere de trecere a frontierei pentru anumite intervale de timp.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.