Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CJ Vrancea: Circulaţia pe podul provizoriu de la Vadu Roşca a fost oprită, din cauza riscului unei viituri pe râul Putna

viitura

Circulaţia pe podul provizoriu de la Vadu Roşca a fost oprită, miercuri seara, ca urmare a riscului producerii unei viituri pe râul Putna.

Consiliul Judeţean (CJ) Vrancea a anunţat că decizia de oprire a circulaţiei tuturor autovehiculelor pe podul provizoriu de pe DJ 204D a fost decisă din cauza precipitaţiilor abundente şi a emiterii Codului roşu de depăşire a debitului râului Putna.

"Oprirea circulaţiei se impune ca măsură de siguranţă pentru toţi localnicii care traversează acest pod, până la remedierea situaţiei, care va avea loc în cel mai scurt timp posibil", se arată într-un comunicat al CJ Vrancea, conform Agerpres.

Sursa citată precizează că măsura a fost luată împreună cu instituţiile competente, respectiv Primăria Vulturu, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vrancea şi Sistemul de Gospodărire a Apelor.

"Reluarea circulaţiei se va face imediat după ce se vor întruni condiţiile de siguranţă pentru traversarea podului provizoriu", a transmis preşedintele CJ Vrancea, Cătălin Toma, citat în comunicat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.