Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Circulația rutieră pe DN 1, între Brașov și București, se desfășoară cu dificultate, fiind înregistrate coloane de mașini între Nistorești și Comarnic

Facebook
coloana masini

Circulația rutieră pe DN 1, între Brașov și București, se desfășoară cu dificultate, vineri seara, fiind înregistrate coloane de mașini între Nistorești și Comarnic, dar și între stațiunile Sinaia și Bușteni, anunță MEDIAFAX.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române a transmis că, vineri seara, pe sensul de urcare al DN1 București-Brașov, sunt înregistrate valori ridicate de trafic, fiind formată coloană în mișcare între kilometrii 102-107, între localitătile Nistorești si Comarnic, județul Prahova. De asemenea, coloană în mișcare avem și pe tronsonul cuprins între stațiunile Sinaia (km. 125) și Bușteni (km. 130).

Totodată, aglomerație este semnalată și pe Centura de Vest a municipiului Ploiești, pe sensul de mers către Brașov (coloană între sensul giratoriu cu DN 1A și sensul giratoriu cu DJ 129 G – loc. Strejnicu, iar de la pasarela peste DN 72 este coloană până în sensul giratoriu).

Citește și: Decizie radicală a Anei Birchall: ‘Nu mai candidez pentru un nou mandat!’

Pentru DN 1 București - Ploiești – Brașov, pot fi folosite ca alternative, pentru deplasarea autoturismelor, rutele București – Autostrada A3 – Ploiești – Cheia - DN 1A Brașov sau București - A1 – Pitești – Câmpulung - DN 73 Râșnov sau București - DN 71 – Târgoviște - DN 72A – Câmpulung - DN 73 Râșnov sau București – Târgoviște - DN 71 Sinaia.

Polițiștii sunt în misiune pentru fluidizarea traficului pe raza tuturor stațiunilor montane de pe Valea Prahovei și le recomandă șoferilor să adapteze viteza la condiţiile de drum, să respecte indicaţiile poliţiştilor prezenţi la faţa locului pentru fluidizarea circulaţiei şi să manifeste o conduită preventivă în trafic.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.