Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Circulație feroviară îngreunată în zona Ploiești Sud - Un tren de călători care a rupt firul de contact și pantograful

Foto Facebook
tren radar politie

Circulația feroviară pe raza stației Ploiești Sud s-a desfășurat in condiții speciale luni dimineața din cauza unui deranjament la linia de contact, provocat de un tren de călători, la ieșirea din depoul Ploiești, notează Mediafax.

Potrivit CFR SA, luni dimineața, la ora 7.37 s-au remediat deranjamentelem iar trenurile și-au reluat circulația in condiții normale.

„Un tren de călători, la ieșire din depoul Ploiești Sud a rupt pantograful, a rupt firul de contact, pe zona diagonală, și a înterupt alimentarea cu energie pe raza stației Ploiești Sud, fiind afectate toate trenurile care au tranzitat stația. A fost necesară intervenția cu personal specializat și drezine pantograf pentru înlocuirea firului de contact și a componentelor avariate”, a spus purtătorul de cuvânt al CFR SA, Oana Brânzan.

Trenurile de călători au circulat tractate cu locomotive Diesel, prin Ploiești Triaj, până la.ora 7.37, când s-au repus sub tensiune liniile 1-3 din stația Ploiești Sud și firul 2 aferent secțiunilor Ploiești Sud-Ramificație Ploiești și Ploiești Est-Ploiești Sud.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.