Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Circulaţie restricționată pe podul rutier de peste râul Suceava pentru lucrări de reabilitare

www.stirimondene.eu
politia rutiera

Circulaţia pe podul rutier de peste râul Suceava, din zona Bazarului, va fi restricţionată, pentru lucrări de reabilitare care să ofere siguranţă traficului, a declarat în conferinţă de presă, miercuri, primarul Ion Lungu, potrivit Agerpres.

El a spus că restricţionarea circulaţiei de la patru la două benzi, care va fi valabilă timp de o lună, ar fi trebuit să demareze pe 8 mai, dar s-a amânat din cauza condiţiilor meteo, lucrările urmând să înceapă, cel mai probabil, joi, când vremea ar permite acest lucru.

Citește și: IMAGINI șocante în Dâmbovița - Animale electrocutate pe stradă după ce un fir de înaltă tensiune a fost lăsat neizolat VIDEO

Primarul a subliniat că lucrările ce vizează refacerea rosturilor de dilatare ale podului se impunea, pentru că nu s-a mai intervenit de opt ani asupra acestui obiectiv, iar traficul în zonă este foarte intens, deoarece face legătura cu zona comercială a oraşului. 

"Au trecut opt ani de zile de când a fost reabilitat podul de la Bazar şi trebuie refăcute rosturile de dilataţie. A fost angajată o firmă specializată în astfel de lucrări, problema e că vor fi restricţii de circulaţie, se va circula numai pe două benzi, iar lucrările vor dura cam o lună de zile. (...) Acele rosturi de dilataţie s-au făcut acum opt ani de zile, când a fost refăcut podul, între timp au trecut foarte multe maşini pe acolo, inclusiv trafic greu, încât trebuie refăcute. Este o situaţie de deranj, dar nu avem ce face. Ne dorim ca până la Zilele Sucevei, când va deveni oraşul mai aglomerat, să fie finalizate lucrările", a spus Lungu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.