Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ciriaco Sforza s-a despărțit de FC Basel

Clubul elveţian FC Basel a anunţat marţi că s-a despărţit de antrenorul , la o zi după înfrângerea suferită în campionat în faţa celor de la Vaduz (1-2), scrie dpa potrivit Agerpres.

Conform conducerii clubului, actualul antrenor secund, Patrick Rahmen, va pregăti ca interimar echipa până la finele sezonului.

FC Basel, de 20 de ori campioană a Elveţiei, se află momentan pe locul 5 în campionat, la 24 de puncte de liderul Young Boys Berna, cu 9 etape rămase până la finele actualei ediţii interne.

Fost internaţional elveţian, Ciriaco Sforza (51 ani) a fost numit în august 2020 în locul lui Marcel Koller pe banca tehnică a celor de la FC Basel.

Ca jucător, Sforza a câştigat titlul în Bundesliga cu Kaiserslautern în 1998 abia promovată atunci în primul eşalon, şi a repetat triumful cu Bayern Munchen în 2001. În acelaşi an, internaţionalul elveţian cu 79 de selecţii la prima reprezentativă a ţării sale a câştigat şi Liga Campionilor cu gruparea bavareză.

În sezonul 1996-1997, Sforza a jucat pentru Internazionale Milano, iar în 1994, la CM din SUA, el a evoluat împotriva României, elveţienii câştigând atunci cu 4-1.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.