Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Florin Cîțu dă semnalul pentru concedieri la ministere

concedieri

Premierul Florin Cîțu a declarat miercuri că unul din „target-urile” actualei guvernări este menținerea cheltuielilor cu salariile bugetarilor la un anumit plafon, sens în care ministerel pot face reorganizări astfel încât unele posturi să dispară.

Afirmațiile au fost făcute în contextul în care, potrivit presei, secretarul general adjunct al Ministerului Sănătății, Dănuț Cristian Popa, a fost recrutat de fosta Securitate în 1982, cu numele conspirativ „Pană”, iar Vlad Voiculescu a încercat demiterea acestuia și nu a reușit.

„Am cerut si eu o evaluarea a domnului respectiv. A fost numit in martie 2016 si este de atunci in functie. Problema este o reorganizare a ministerului prin care se poate desfiinta acest post. Unul din targeturi este mentinerea cheltuielilor cu salariile la un anumit plafon. (Prin reorganizare) pot sa dispara posturi, poti face aceste lucruri”, a spus premierul.

El a spus ca unul din domeniile in care au crescut cheltuielile cu salariile este sanatatea, unde cresterile sunt „justificate”. „Sunt unele sporuri pentru personalul din ATI, unele sporuri pe perioada starii de alerta”, a mentionat premierul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.