Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cîțu continuă 'curățenia' în urma USR PLUS: Șeful Casei Naționale de Asigurări de Sănătate și alți secretari stat, eliberați din funcție

Inquam Photos / Octav Ganea
CNAS

Adrian Gheorghe a fost revocat joi din funcţia de membru al Consiliului de Administraţie şi preşedinte, cu rang de secretar de stat, al Casei Naţionale pentru Asigurări de Sănătate, printr-o decizie a premierului Florin Cîţu publicată în Monitorul Oficial.

Prin aceeaşi decizie, Adela Cojan, vicepreşedinte al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, va exercita atribuţiile preşedintelui CNAS până la numirea conducătorului instituţiei în condiţiile legii.

Premierul i-a mai eliberat din funcție pe Marius-Mihai Vasiliu (secretar de stat în cadrul Ministerului Investițiilor și Proiectelor Europene), Cristian Bușu (președintele Autorității pentru Supravegherea Publică a Activităților de Audit Statutar), Călin-Claudiu Badiu (secretar de stat în cadrul Ministerului Dezvoltării), Gheorghe-Radu Szekely (secretar de stat în cadrul Ministerului Educației).

Florin Cîțu a semnat în ultimele două zile zeci de decizii privind eliberarea din funcție a secretarilor de stat USR PLUS, a prefecților și subprefecților numiți la propunerea foștilor parteneri de guvernare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.