Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florin Cîțu a izbucnit privind schimbarea sa de la șefia Senatului: Nu rezolvă criza economică

evz.ro
Florin Cîțu

Preşedintele Senatului, Florin Cîţu a declarat, miercuri, întrebat despre o posibilă schimbare a sa din funcţie, că, dacă este schimbat, nu va rezolva problema preţurilor, dobânzilor, crizei economice. Dacă cineva în PNL se concentrează doar pe asta, ok, pot să facă acest lucru, a mai afirmat Cîţu, la Senat.

Citește și: Florin Cîțu, acuzat de comportament straniu: 'Toamna trecută spunea că USR e mai socialist decât PSD şi mai extremist decât extremiştii'

”Dacă sunt schimbat de aici nu va rezolva problema preţurilor, dobânzilor, crizei economice. Nu aici este problema. Dacă cineva în PNL se concentrează doar pe asta, ok, pot să facă acest lucru, dar nu vor rezolva, tot vor rămâne preţuri mari, inflaţie mare, dobânzi mari, criză economică”, a spus Cîţu. El a precizat că problema este să găsească soluţii împreună pentru români. ”Eu am spus din primul moment, sunt la dispoziţia PNL cu soluţii, soluţii liberale, care să îi ajute pe români şi întotdeauna voi face acest lucru, cât voi fi în politică”, a mai declarat Cîţu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.