Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florin Cîțu, acuzat de comportament straniu: 'Toamna trecută spunea că USR e mai socialist decât PSD şi mai extremist decât extremiştii'

Inquam Photos / Ilona Andrei
Inquam demisii USR-PLUS

Senatorul USR Cristi Berea susţine că Florin Cîţu are un comportament politic straniu, după ce în urmă cu un an a contribuit decisiv la ruperea coaliţiei PNL-USR, iar acum vede posibilă o nouă colaborare.

"Florin Cîţu ne transmitea toamna trecută că USR este mai socialist decât PSD şi mai extremist decât extremiştii. Ce s-a schimbat în mintea domnului Cîţu şi cum se explică pirueta sa verbală? A contribuit decisiv la ruperea coaliţiei PNL-USR, pentru ca acum să ne reevalueze şi să spună că vede posibilă o nouă colaborare cu USR. Oare anul trecut să fi primit domnul Cîţu comanda din alte zări pentru ruperea coaliţiei PNL-USR? Dacă e aşa, atunci de ce n-a ieşit public să spună că nu e de acord cu alianţa dintre PNL şi PSD şi că vrea în continuare guvern PNL-USR? Florin Cîţu dă dovadă de inconsecvenţă şi arată un comportament politic straniu", a precizat senatorul USR Cristi Berea.

Parlamentarul USR consideră că "Florin Cîţu îşi caută probabil aliaţi politici, în condiţiile în care pe surse se aud tot felul de informaţii privind schimbarea sa de la şefia Senatului".

Preşedintele Senatului, Florin Cîţu a declarat, luni, la DigiFM, întrebat dacă ar mai face coaliţie cu USR, că şi el şi USR au învăţat câteva lucruri.

"Cred că şi eu şi USR am învăţat câteva lucruri, cred că a doua oară o să facem mai bine amândoi", a mai spus Cîţu, arătând că a învăţat ceva din această experienţă şi speră că şi USR a învăţat.

Întrebat dacă ar mai face coaliţie cu USR, Florin Cîţu a răspuns: "Românii au arătat că doresc dreapta la putere. Votul din 2020 a arătat clar că dreapta este majoritară şi că vor dreapta la putere. Acum, e clar că maturitatea politică poate nici la unii nici la alţii nu era la cele mai înalte cote, dar vă spun că eu am învăţat din această experienţă, eu am învăţat foarte mult, de aceea m-am dus la USR, să refac coaliţia. Eu sper că şi USR a învăţat şi poate, că în viitorul apropiat vom putea din nou", a mai afirmat Florin Cîţu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.