Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ciucă, despre dorința lui Rareș Bogdan de a veni ministru în Guvernul Ciolacu: 'Asta am văzut-o doar la avionele multirol'

Inquam Photos / George Calin
Nicolae Ciuca Rares Bogdan

Liderul PNL Nicolae Ciucă a anunțat miercuri unii dintre miniștrii PNL vor fi schimbați din funcție după rotativa premierilor. „Categoric”, a fost răspunsul premierului, întrebat pe acest subiect, potrivit unor surse.

Întrebat despre dorința lui Rareș Bogdan de a veni ministru în Guvernul Ciolacu, Nicolae Ciucă a răspuns: „Am văzut oameni care se propun pentru mai multe funcții deodată. Asta am văzut-o doar la avionele multirol”.

Europarlamentarul PNL Rareş Bogdan, prim-vicepreşedinte al partidului a anunțat, la ]nceputul lunii, că îşi va depune candidatura pentru poziţia de vicepremier, la rotativa guvernamentală şi dacă este cazul, va prelua şi un portofoliu, pe care îl consideră colegii mai greu.

„Am spus că sunt extrem de hotărât să îmi depun candidatura pentru poziţia de vicepremier, la rotativa guvernamentală, în cadrul BPN, în cadrul partidului, cu un singur amendament, ca în cazul în care va dori această poziţie de vicepremier în Guvern, după 25 mai, din partea PNL, domnul Ilie Bolojan sau domnul Emil Boc, voi face un pas în lateral”, a spus Rareş Bogdan.

El a precizat că, altfel, va concura pentru această poziţie cu oricare dintre colegii din PNL.

Rareş Bogdan a precizat că „dacă este cazul, va prelua şi un portofoliu, pe care îl consideră colegii lui mai greu, din Guvern”.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.