Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicolae Ciucă nu vrea discuții despre rocada premierilor de anul viitor: 'Dați-ne voie să ne ocupăm de problemele curente care sunt foarte foarte dificile'

Inquam Photos / Octav Ganea
Nicolae Ciuca

Nicolae Ciucă spune, joi, că rocada de anul viitor a premierilor din coaliţie şi schimbarea unor miniştri între PSD şi PNL, din punctul său de vedere, sunt mai puţin importante în acest moment: „Nu vreau să mă gândesc la ea până nu reușim să rezolvăm problemele cu care românii se confruntă astăzi”.

„Această rocadă face obiectul unei perspective care urmează să se întâmple peste șapte, opt luni de zile. Ca atare, până atunci dați-ne voie să ne ocupăm de problemele curente care sunt foarte foarte dificile, și această rocadă, din punctul meu de vedere, este mai puțin importantă în acest moment. Ca atare, nu m-am gândit și nici nu vreau să mă gândesc la ea până nu reușim să rezolvăm problemele cu care românii se confruntă astăzi”, afirmă premierul Nicolae Ciucă, lider al PNL.

El a fost întrebat despre rocada de anul viitor a premierilor și schimbarea unor ministere între PSD și PNL.

„Va fi o discuție. Sunt prevăzute anumite modificări în acordul de coaliție. Există programe la anumite ministere și vă dau un exemplu: ar trebui să schimbăm Ministerul Transporturilor cu Ministerul Fondurilor Europene, erau două ministere anchilizate. Acum, la Ministerul Fondurilor Europene ne-a ajutat Dumnezeu și nu cred că este bine să stricăm ceva de funcționează. La Ministerul Transporturilor lucrurile nu erau chiar așa de anchilozate și rezultatele se văd.”, a spus săptămâna trecută Marcel Ciolacu, la DC News.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.