Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ciucă și Ciolacu anunță o alegere dificilă pentru coaliție - Cine va candida pentru Primăria Capitalei (VIDEO)

Inquam Photos / Octav Ganea
ciolacu firea

Coaliția nu a discutat deocamdată despre un posibil candidat comun la Primăria Capitalei. Urmează însă o serie de analize politice și sociologice în baza cărora se va stabili fie un candidat comun, fie candidați separați.

„În acest moment nu am ajuns să discutăm în detaliu și un răspuns cât se poate de onest este acela că și dacă ar fi să stabilim un candidat comun avem nevoie de evaluare, de sondare, să vedem care este poziționarea posibililor candidați. După ce vom avea aceste rezultate, vom putea să analizăm în coaliție și să luăm o decizie”, a declarat Nicolae Ciucă, în conferința de presă în care a fost anunțață decizia de comasare a alegerilor locale cu alegerile europarlamentare.

Premierul Marcel Ciolacu s-a dat pe sine ca exemplu de candidat viabil.

„Nu vorbim despre o împărțeală. Vorbim de cele mai compente persoane de a conduce adadministrația, cele care au experiența și aplicarea de a face acel lucru. Eu sunt una dintre persoanele care am fost viceprimar la Buzău. Trebuie să ai ceva în tine să poți face acest lucru. Cea mai dificilă muncă și cea mai mândru muncă pe care poți să o faci este să fii ales și să muncești pentru locul în care te-ai născut. Sunt ferm convins că în următoarea perioadă o să venim cu deciziile cele mai bune”, a declarat premierul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.