Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CIUDĂȚENIA din raportul Guvernului: NICIUN român din străinătate nu s-a mai infectat cu coronavirus, în ultimele 24 de ore

ADP S 2
disperser dezinfectant

Grupul de Comunicare Strategică (GCS) transmite că numărul cetăţenilor români din străinătate confirmaţi ca fiind infectaţi cu noul coronavirus rămâne acelaşi ca în ziua precedentă - 2.918, iar numărul deceselor în rândul acestora se păstrează la 103, la fel ca sâmbătă.

Dintre cei 2.918 de cetăţeni români confirmaţi ca infectaţi, 1.698 sunt în Italia, 561 în Spania, 29 în Franţa, 484 în Germania, 86 în Marea Britanie, 28 în Olanda, 2 în Namibia, 3 în SUA, 4 în Austria, 3 în Belgia, 6 în Japonia, 2 în Indonezia, 2 în Elveţia, 2 în Turcia şi câte unul în Argentina, Tunisia, Irlanda, Luxemburg, Emiratele Arabe Unite, Malta, Brazilia şi Suedia.

Citește și: Descindere în forță a Poliției la proprietarii de restaurante și terase. Au fost puși să semneze că nu deschid terasele de săptămâna viitoare

De la începutul epidemiei de COVID-19 şi până la acest moment, 103 cetăţeni români aflaţi în străinătate au murit: 31 în Italia, 19 în Franţa, 34 în Marea Britanie, 8 în Spania, 5 în Germania, 2 în Belgia, unul în Suedia, unul în Elveţia, unul în SUA şi unul în Brazilia.

Dintre cetăţenii români confirmaţi cu noul coronavirus, 22 au fost declaraţi vindecaţi: 9 în Germania, 9 în Franţa, 2 în Indonezia, unul în Luxemburg şi unul în Tunisia.

Citește și: Marcel Vela, mesaj de ultimă oră! Noi precizări despre situația persoanelor infectate. Cu cât a crescut numărul .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.