Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CIUDĂȚENIE pur românească - Emilian Imbri anunță că tulpina Delta face ravagii printre nevaccinați: în alte țări, se infectează și vaccinații

digi24.ro
emilian imbri

Medicul Emilian Imbri susține că în România tulpina Delta face ravagii printre tinerii nevaccinați, care ajung pe bandă rulantă în spital. Culmea este însă că în alte state din UE și nu numai, printre cei diagnosticați cu Delta se află și mulți vaccinați. În România însă, susțin unii medici, tulpina atacă mai ales nevaccinați.

”Încep să apară cazuri noi, multe, la persoane tinere și nevaccinate. În spitalul ”Victor Babeș” în momentul de față, în secția de Terapie Intensivă care e doar Covid, sunt persoane tinere și sunt nevaccinate. De ce nu se vaccinează oamenii… Eu spun sincer că acum mai mult decât să mă uit un pic în jur și să mă întreb și eu atunci când ai, față de alte țări din jurul nostru, toată gama de vaccinuri, deci poți să alegi, să îl ceri pe cel pe care ți-l dorești… România a ajuns să vândă și să facă și acte de caritate și să doneze vaccinuri în zone mai puțin fericite din acest punct de vedere.

Nu știm ce se întâmplă? Știm! E practic ce au reușit să facă cei care au indus spaimă, neîncredere și au pus corpul medical într-o poziție inferioară, de persoane care – și o spun cu toate sinceritatea și nu acuz pe nimeni – dar cei care au transformat prin ce vorbesc pe la diverse posturi TV corpul medical în gardieni, în persoane care fugăresc oamenii, îi internează și îi și vaccinează cu forța, doctori care, vă rog să mă credeți, că nu știu cum de au ajuns să creadă și să spună că ei știu că peste câțiva ani vaccinul va face rău.

De ce nu spun că ei nu știu cât de repede în prezent virusul face și mai rău? E un lucru pe care trebuie să-l gestionăm în momentul de față, să strângem oameni care pot și să fie crezuți și care să spună clar că variantă mai bună decât vaccinarea nu există”, a spus fostul manager al Spitalului Victor Babeş din Capitală la B1tv.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.