Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ciutacu, către Marcel Vela, după ce Mircea Badea are dosar penal: 'Nu profitați de starea de urgență pentru a vă regla răfuielile'

ciutacu badea

Realizatorul România TV, Victor Ciutacu, sare în apărarea prietenului său, Mircea Badea, după ce acesta este vizat de un dosar penal de "instigare publică". Jurnalistul îi adresează o scrisoare deschisă ministrului Afacerilor Interne, în care acuză "metode milițienești. Acțiunea asta e fix desprinsă din anii ceaușismului manifest".

"Domnule Comandant Suprem Marcel Vela,

Aș fi început cu Dragă Marcele, ca de obicei, dar, dat fiind că prin instaurarea stării de urgență ai devenit cel mai important om din România, nu-mi mai permit să mă adresez la per tu. Fiindcă, vorba aia, mâine-poimâine mă trezesc naibii cu mascații la ușă. Revin…

Citește și: Klaus Iohannis către românii din diaspora: ‘să nu vină în acest an acasă de sărbători’

Domnu’ Comandant al Operațiunii, vă rog eu, din suflețelul meu meschin, opriți-vă gealații dintr-o acțiune pe cât de penibilă, pe atât de contraproductivă. Ceea ce fac subordonații dumneavoastră, pe care i-a apucat zelul vizionării urgente a emisiunilor pe care Antena 3 le-a difuzat acum doi ani într-un dosar penal penibil fără și fără suspecți, fix zilele astea, când ar trebui să țină frontierele sigure și, eventual, să alerge după descreierații care împrăștie coronavirusul prin republică, este impardonabil. Înțeleg că vă stă în gât (nu neapărat dumneavoastră, ci liderului spiritual al liberalilor) prietenul meu Mircea Badea, printre puținii (dacă nu singurul de acolo) care nu a pus capu-n țărână, dar nu se face așa ceva. Și v-o scrie unul care are o rivalitate evidentă și manifestă, pe fiecare zecime de punct de audiență, cu Mihai Gâdea, dar care detestă eliminarea concurenței prin metode milițienești. Iar acțiunea asta e fix desprinsă din anii ceaușismului manifest.

Citește și: Scuza senatorului amendat pentru că a condus cu viteză: mergeam să îmi fac testul pentru COVID 19

Nu profitați de starea de urgență pentru a vă regla răfuielile, personale, de grup, de partid, nici nu mai contează, cu presa, de care oricum aveți nevoie, mai ales în situații dramatice de genul prin care trece acum întreaga omenire. Și așa e un domeniu lovit din toate părțile. Oricum abia mai gâfâim. Aveți mai multă minte decât Marian Godină și Traian Berbeceanu. Încercați s-o și folosiți…", a scris Victor Ciutacu, pe pagina sa personală, ciutacu.ro.

Citește AICI ce acuzații îi aduc polițiștii și ce scrie în documentele pe care le-a primit Mircea Badea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.