Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ciutacu, după ultima OUG a generalului premier în care SRI și SIE decid: 'Nici măcar în regimurile iubitorului de servicii secrete Băsescu nu s-a pus problema'

victor ciutacu

Nicolae Ciucă și-a convins miniștrii să adopte o OUG prin care SRI și SIE vor decide cine are voie sau nu să investească în România. Victor Ciutacu este de părere că o astfel de ”oroare” nu s-a întâmplat nici măcar în epoca Traian Băsescu, dar se întâmplă în al doilea mandat al lui Klaus Iohannis.

Ordonanța de Urgență face referire la investițiile străine non-UE în România, care depășesc două milioane de euro și care vor trebui aprobate de o comisie pentru examinarea investițiilor străine directe (CEISD).

Citește și: Alt nivel: Cu generalul Ciucă la Palat, Guvernul a dat OUG prin care SRI și SIE aprobă sau resping investițiile străine în România

Visul juntei militare cu aparență democratică la butoanele țării, despre care am mâncat public un mare rahat încă de la prima desemnare a generalului gângav Ciucă pe post de premier interimar, prinde contur. Mai pe românește, "specialii" au ajuns să beneficieze, mai nou, și de dreptul de a-și da cu părerea cine are voie să investească la noi în țară. Suntem leșinați de foame, avem nevoie de bani și de locuri de muncă, vindem ca triburile africane recolta de pe câmp, da' strâmbăm din nas la milioanele de afară și cerem investitorilor dosare cu șină. Deci, ca să mă refer doar la media, dacă CNN vrea să cumpere Antena 3 sau, hai, Al jazeera să preia Nașul TV, e nevoie de aprobarea securiștilor? Nici măcar în regimurile iubitorului de servicii secrete Băsescu nu s-a pus problema, iar în cel de-al doilea mandat al lui Iohannis trece o așa oroare prin ordonanță de urgență. Meserie, te halesc!”, e comentariul făcut de Victor Ciutacu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.