Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ciutacu, reactie dupa ce numele lui apare in dosarul lui Constantinescu

victor_ciutacu_01_1963313712

Jurnalistul Victor Ciutacu a reactionat promt dupa ce a vazut ca procurorii DNA au pus in rechizitoriul lui Nicusor Constantinescu o interceptare in care este mentionat numele sau. Ironic ca intotdeauna el arata ca nu ar trebui sa fie o surpriza pentru nimeni ca vorbea la telefon cu un politician pe care il invita la emisiunile sale si caruia i-a luat si un interviu.

"Aud ca statu' de drept nu-l putea trimite in judecata pe Nicusor Constantinescu fara sa ma pomeneasca in dosar. Daca tot n-am furat nimic, macar sa ma terfeleasca olecuta. Oh, dar ce surpriza, Ciutacu vorbeste la telefon cu subiectii emisiunilor lui! Si le mai cere si acte!

Citeste si: Numele lui Ciutacu apare în interceptări: Nicușor Constantinescu le cerea jurnaliștilor să atace DNA

Altfel, recunosc smerit, am vorbit cu el si pe whatsapp, si, culmea nerusinarii, in roaming, pe banii mei, la New York, unde nu-l cauta nimeni in afara de mine. Si, blasfemie, am si facut un interviu cu el. Pe care l-au si dat ai mei pe post...", a scris Ciutacu pe pagina de Facebook.

El adauga totodata ca are deja prieteni condamnati pe care ii viziteaza uneori in penitenciar, dar precizeaza ca Nicusor Constantinescu nu se numara printre ei.

"P.S. In caz ca-i nevoie, marturisesc sub juramant ca am prieteni condamnati pe care-i vizitez uneori. Nicusor, caruia nu i-am zis niciodata dom' Constantinescu, ci pe nume, nu se numara printre ei", a spus Ciutacu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.