Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ciutacu sare în apărarea Gabrielei Firea: Ori sunteți proști, ori ticăloși

ciutacu

Primarul General, Gabriela Firea, este acuzat că a încheiat un contract de 1,8 milioane de lei pentru a cumpăra hidrobiciclete de la o firmă care distribuie mere și cornuri în școli, cu sediul în Voluntari. Potrivit site-ului de licitaţii publice, licitaţia este câştigată de firma Astra Bucureşti & Co Prod SRL, singura participantă.

Jurnalistul Victor Ciutacu sare în apărarea primarului și atrage atenția pe contul de Facebook că într-o săptămână la Primăria Capitalei, Gabriela Firea nu avea cum și când să organizeze o licitație publică pentru hidrobiciclete și bărcuțe.

Tudor Chirilă, atac la Gabriela Firea. Explicațiile primarului

Bai, oricat de hateri ati fi, la faza cu hidrobicicletele si barcazurile, ori sunteti prosti, ori sunteti ticalosi. Nici daca era vrajitoarea Samantha pe matura, Gabi Firea nu putea, in saptamana de primarie cu acte, sa organizeze o licitatie publica, sa o deruleze si sa o adjudece; in favoarea oricui sau a nimanui.

Vechiul PDL preia conducerea în noul și marele PNL

Asa ca, daca vreti sa cautati musai vinovati pentru ca (alt) Pandele din Voluntari produce biscuiti cu ceapa si vinde ambarcatiuni pentru lacurile Capitalei in urma unei licitatii publice pe care n-a contestat-o nimeni si care legal poate fi anulata doar prin abuz in serviciu, intrebati-l de sanatate pe fostul interimar Sava. Care a dus la capat un proiect al lui Oprescu. Dar pe voi va doare-n pix de lege. Fiindca sunteti, dupa cum am stabilit, ori prosti, ori ticalosi...”, este mesajul jurnalistului Victor Ciutacu pe contul de socializare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.