Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Civilii se bat pe meseria de polițist: Poliția Română anunță o medie de șapte candidați pe un post

Inquam Photos / Octav Ganea
mascati

Concurență mare, de peste 7 candidați/loc, la concursul de angajare prin încadrare directă, din sursă externă, în Poliția Română. Potrivit IGPR, pentru cele 2.212 posturi scoase la concurs, prin încadrare directă, din sursă externă, au fost depuse 16.143 de cereri (7,3 cereri/post).

Astfel, pentru cele 224 de posturi de ofițer au fost depuse 2.826 de cereri (12,6 cereri pe post), pentru 1.892 de posturi de agent au fost depuse 13.164 de cereri (6,95 cereri pe post), iar pentru 96 de posturi de personal contractual au fost depuse 153 de cereri (1,59 cereri pe post), scrie Mediafax.

Citește și: Ca în scenarii de film: polițiștii au descins acasă la o tânără de numai 18 ani, care s-a îmbogățit ilegal cu 100.000 de lei

Posturile scoase la concurs sunt în specialitățile investigarea criminalității economice, rutieră, ordine publică, cazier judiciar, statistică şi evidenţe operative, comunicații și informatică, logistică, financiar, resurse umane, structura de securitate, criminalistică, cercetarea şi prevenirea criminalității, reţinere şi arestare preventivă, acţiuni speciale, poliţie transporturi, psihosociologie şi siguranţă şcolară, informare şi relaţii publice, pregătire profesională, protecţia animalelor și implementare proiecte.

În perioada 8 - 29 august, se va desfășura proba eliminatorie de evaluare a performanței fizice, respectiv proba practică, în funcție de posturi. În 3 septembrie 2022 va avea loc proba scrisă de tip test grilă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.