Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CJSU Constanța a schimbat scenariile de funcționare pentru 36 de școli: 14 au fost trecute în scenariul roșu

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam școală elevi

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență (CJSU) Constanța a schimbat, joi, scenariile de funcționare pentru 36 de unități de învățământ din județ. 14 dintre acestea au fost trecute în scenariul roșu, cu participarea la ore exclusiv online, anunță MEDIAFAX.

CJSU a decis trecerea din scenariul 2 în scenariul 3 de funcționare pentru: Școala Gimnazială nr. 23 „Constantin Brâncoveanu” Constanța până pe 21 octombrie (o clasă a II-a și o clasă a VIII-a, un cadru didactic confirmat), Școala Gimnazială „Petre Ispirescu” Constanța până pe 21 octombrie (o clasă I, un elev confirmat), Liceul Tehnologic „Dragomir Hurmuzescu” Medgidia până pe 21 octombrie (o clasă a II-a postliceală, un elev confirmat), Școala Gimnazială nr. 39 „Nicolae Tonitza” Constanța până pe 21 octombrie (o clasă I, un elev confirmat), Școala Postliceală „Hipocrate” Constanța până pe 21 octombrie(cursanți – asistent medical de farmacie, un cadru didactic confirmat), Seminarul Teologic Ortodox „Sf. Cuv. Dionisie Exiguul” Constanța până pe 21 octombrie (clasa a X-a, un elev confirmat).

Citește și: CTP a făcut show în ședința CNA: ‘Termenul imbecil nu reprezintă o injurie’/Contre între jurnalist și Radu Herjeu

De asemenea, pe fondul depășirii ratei cumulate de infectare în ultimele 14 zile s-a votat trecerea din scenariul 2 în scenariul 3 pentru Școala Gimnazială „Adrian Ghencea” Săcele și pentru Grădinița cu Program Normal Săcele, până la modificarea ratei incidenței.

Aceeași modificare de scenariu s-a aplicat și pentru Grădinița cu Program Normal nr. 11 Medgidia, până la primirea avizelor necesare.

„Totodată, în cazul Școlii Gimnaziale nr. 1 din Tuzla s-a votat trecerea din scenariul 1 în scenariul 3, pentru o clasă a VIII-a, până pe data de 21 octombrie, în urma confirmării unui elev. Aceeași modificare de scenariu s-a aplicat și pentru Grădinița cu Program Normal „Piticot” Medgidia, până la primirea avizelor necesare”, se arată într-un comunicat al Prefecturii Constanța.

Citește și: Fuziune prin absorbție între ALDE și Pro România. Cum se va numi noul partid condus de Victor Ponta și Călin Popescu Tăriceanu .

Alte 22 de unități de învățământ vor trece din scenariul 1 în scenariul 2 de funcționare, ca urmare a depășirii indicelui de 1.5 cazuri /1.000 de locuitori. În același timp, s-a votat trecerea din scenariul 3 în scenariul 2 pentru trei unități de învățământ.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.