Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Clădirea Halelor Centrale din Ploieşti, care în prima zi de Paşte a fost cuprinsă de un incendiu, nu are autorizaţie de securitate la incendiu

www.observatorph.ro
incendiu hale ploiesti

Clădirea Halelor Centrale din Ploieşti, care în prima zi de Paşte a fost cuprinsă de un incendiu, nu are autorizaţie de securitate la incendiu. Imobilul în care funcţionează zeci de standuri cu produse alimentare este situat în centrul oraşului, lângă cea mai mare piaţă în aer liber din oraş, şi se află în administrarea unei firme deţinute de Consiliul Local Ploieşti, conform news.ro.

"Clădirea Hale şi Pieţe din Ploieşti nu are autorizaţie de securitate la incendiu”, informează, marţi, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Prahova.
Imobilul, care este una dintre clădirile emblematice ale oraşului, se află în administrarea SC Hale şi Pieţe, societate la care acţionar este Consiliul Local Ploieşti.
În prima zi de Paşte, în interiorul clădirii a izbucnit un incendiu soldat cu pagube materiale. Focul, care s-a extins pe aproximativ 70 de metri pătraţi, a fost stins de către pompieri. Specialiştii ISU Prahova au stabilit drept cauză probabilă a incendiului un conductor electric defect sau neizolat corespunzător.
Într-un comunicat dat publicităţii de SC Hale şi Pieţe SA, oficialii firmei au dat asigurări că "imobilul Halele centrale, emblema oraşului, nu a suferit daune majore, acesta fiind afectat numai de fumul dens ce a fost degajat de materialele plastice (ambalaje) ce au ars”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.