Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Clanul Williams a simțit miros de sânge: Soțul Serenei Williams o ironizează pe Simona Halep

eurosport.com
Serena Williams

Alexis Ohanian, cel care în trecut l-a atacat în mai multe rânduri pe Ion Țiriac, a publicat un mesaj ironic la adresa Simonei Halep pe contul său oficial de Twitter. Acesta a readus în actualitate un mesaj pe care l-a purtat în 2019, în timp ce soția sa o înfrunta la US Open pe Maria Sharapova, o altă jucătoare care în trecut a picat un test anti-doping, notează gsp.ro.

Cunoscutul antreprenor de succes, fondatorul platformei Reddit, avea la acel meci un tricou cu un mesaj îndreptat spre Maria Sharapova, vechea rivală a soției sale. Purta logo-ul unei celebre campanii anti-drog desfășurate în America în anii '90, D.A.R.E. - Drug Abuse Resistance Education (n.r. Programul de combatere a abuzului de droguri).

La câteva ore după apariția informației că Simona Halep a picat un test anti-doping, Alexis Ohanian a redistribuit pe contul său oficial de Twitter ipostaza în care s-a aflat în urmă cu trei ani.

„Ce purtați cu toții de Halloween anul acesta???”, a scris inițial Ohanian, pentru ca apoi să revină cu o completare: „Este un look care nu se demodează niciodată, se pare”, o aluzie evidentă în direcția Simonei Halep.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.