Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Clasament surprinzător între ministere: Cine sunt premiantele și cine sunt codașele Executivului

MApN

Cel mai popular minister al guvernului Romaniei de pe Facebook este cel al Apararii. A adunat aproape 200.000 de like-uri si publica filmulete din teatrele de razboi, antrenamentele armatei sau organizeaza campanii prin care tineri din generatia Facebook pot sta o zi in armata.

Ministerul Afacerilor Interne este pe locul doi. A ajuns aici cu ajutorul politistelor frumoase, dar si al filmuletelor in care indeamna cetatenii la vigilenta. La coada clasamentului este Ministerul Sanatatii, are mai putin de o mie de likeuri. Ca sa atraga mai multe like-uri pe Facebook, guvernul a elaborat un ghid special de comunicare pentru ministere. Functionarii care publica pe paginile oficiale nu trebuie sa fie atat de seriosi si sunt sfatuiti sa nu foloseasca litere mari sau semnul exclamarii in exces. Cele mai multe likeuri le-a atras Ministerul Apararii Nationale, iar cei care administreaza pagina sunt coplesiti si cu o multime de intrebari sau solicitari.

Citeşte şi: Lovitură de ultimă oră pentru şeful unui Consiliu Judeţean: Dat afară după ce a fost condamnat

La divizia de comunicare online MApN sunt trei oameni. Publica imagini cu soldati, dar si campanii interesante. De pilda, cativa tineri din generatia facebook au fost soldati pentru o zi.

Pe locul doi este MAI, cu peste 50 de mii de likeuri.

Vezi şi: Un primar PNL, 'umflat' de procurori: Cu ce l-au prins oamenii legii

La mijlocul clasamentului gasim ministere care au adunat pana acum de la 5 mii, de pilda, ministerul Culturii, pana la 2700 de like-uri, ministerul Transporturilor. Pagina de Facebook a ministerului Transporturilor este din 2013, in afara de informatii de interes general, aici puteti gasi si concursuri, de pilda un utilizator al paginii a castigat o vizita intr-un loc unde putini romani ajung, in turnul de control din Otopeni.

Paradoxal, desi tinerii sunt cei care stau cel mai mult pe Facebook, pagina ministerului Educatiei are numai 2400 de like-uri. Putine like-uri are si ministerul Justitiei - putin peste 1300. La coada clasamentului sunt ministerele Economiei si Sanatatii. Nu au adunat nici macar o mie de like-uri, anunţă ProTV.

Citeşte şi: Kovesi anunță percheziții de amploare ale DNA în Brăila și Galați: Pe cine vizează procurorii

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.