Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Clasament TripAdvisor. Cele mai ieftine destinatii turistice din lume in acesta vară

vacanta, turism, strainatate

Fiecare turist este in cautarea celei mai frumoase si celei mai rentabile destinatii de vacanta. De la costul de cazare si pana la taxele de la fata locului costul vacantei ar putea fi mai mare decat ne-am asteptat. TripAdvisor, cel mai mare site de recomandari turistice din lume, a facut un clasament al celor mai ieftine destinatii unde va puteti relaxa cateva zile in vara lui 2016.

Expertii au luat in calcul o perioada de minimum trei zile de cazare pentru doua persoane in perioada iunie-septembrie, la hoteluri de 4 stele, cu demipensiune si costurile pentru vizitarea a trei obiective turistice pentru a intocmi acest top. 

Cea mai ieftina destinatie este capitala Vietnamului, Hanoi unde o vacanta de trei zile costa 436 de euro, pentru doua persoane. Al doilea in clasament este Mumbai unde veti plati 499 de euro pentru trei zile.

Locul trei este ocupat de orasul sud-african Cape Town, unde un sejur de trei zile costa 517 euro. 

Urmeaza in clasament Kuala Lumpur, Bangkok, Moscova si Bali. Trei orase europene sunt pe ultimele locuri ale Top10 cele mai ieftine destinatii turistice: Madrid, Berlin si Viena. 

Nota de plata este insa mai mare pentru destinatii precum New York ( 1 601 de euro dintre care 970 pentru hotel), Tokyo (1 303 euro) , Londra (1 281 euro) si Paris (1 093 de euro).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.