Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Clasamentul celor mai ascultate melodii din 2023: pe primul loc se află Taylor Swift

Glamour
Taylor Swift

Spotify dezvăluie artiștii, albumele, melodiile, listele de redare și podcasturile care au marcat anul muzical a peste 574 de milioane de oameni, relatează Rador Radio România.

Cel mai ascultat artist al anului 2023 pe Spotify este Taylor Swift, cu peste 25 de miliarde accesări, rezultat care confirmă succesul imens al ''reginei pop-ului''. Bad Bunny, artistul originar din West Reading se află pe poziţia a doua, pe locul trei The Weeknd, iar pe locurile 4 şi cinci, Drake şi Peso Pluma.

Printre artiste, alături de Taylor Swift, în topul preferinţelor ascultătorilor platformei le mai găsim pe Sza și Karol G, urmate de Lana Del Rey și Rihanna. În fruntea clasamentului mondial al celor mai ascultate piese se află ''Flowers'' ​​de Miley Cyrus (peste 1 miliard). melodie urmată pe locul doi și trei de ''Kill Bill'' de SZA și ''As It Was'' de Harry Styles. ''Seven (feat. Latto) (Explicit Ver.)'' de Jung

''Un Verano Sin Ti'' de Bad Bunny este în schimb cel mai ascultat album din 2023 pe Spotify, urmat de ''Midnights'' al lui Taylor Swift și ''SOS'', SZA. Locurile patru și cinci revin, respectiv, albumului ''Star boy'' de The Weeknd și ''Mañana será bonito'' de Karol G. În Italia, pentru al treilea an consecutiv, Sfera Ebbasta este cel mai ascultat artist, urmat de Geolier pe locul doi și Lazza, pe locul trei. Pe poziţiile patru şi cinci îi găsim pe Shiva și Guè.

Cea mai ascultată artistă din Italia este Anna, care este și una dintre fețele Equal, programul global Spotify care promovează egalitatea de gen și celebrează contribuția femeilor în lumea audio. La categoria cei mai ascultați artiști italieni din străinătate, Måneskin se confirmă și anul acesta pe primul loc, urmați de Meduza și Ludovico Einaudi. Tot în top 10 se află și Laura Pausini (a șasea), care se confirmă astfel drept cea mai ascultată artistă italiană de pe Spotify din lume.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.