Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Clasamentul celor mai ascultate radiouri din București: Cine e lider în București și România

radio

În perioada 27 aprilie – 16 august 2015 a fost realizat valul de vară al Studiului de Audienţă Radio de către IMAS – Marketing şi Sondaje SA şi GfK România – Institut de Cercetare de Piaţă SRL.

În cadrul cercetării, s-a măsurat audienţa posturilor de radio la nivel naţional, urban şi în municipiul Bucureşti. Eşantionul are un volum de 9.445 de persoane, cu o eroare maximă de eşantionare de +/- 1,0%.

– La nivel național, pe publicul general, Radio România își menține supremația (13,8% cotă de piață), urmat de Radio Kiss FM (10%). Din punct de vedere al publicului comercial, pe primele locuri se situează Kiss FM (13,6%), urmat de Europa FM (10,6%).

– La nivel urban, pe publicul general, tot Radio România este lider (14,4% cotă de piață), urmat de Europa FM (10,4%). Din punct de vedere al publicului comercial de la orașe, pe primele locuri se situează, la egalitate, de Kiss FM și de Europa FM, ambele cu o cotă de piață de 12%.

– În București, pe publicul general, Radio România își menține supremația (14,8% cotă de piață), urmat de Europa FM (7,4%). Din punct de vedere al publicului comercial din Capitală, pe primele locuri se situează Radio ZU, urmat de Europa FM, cu 7,8%, scrie reportervirtual.ro

Rebrandingul din Activ EFEM, în Tanănana i-a adus postului de radio o creștere semnificativă în cifrele de audiență, în Capitală.

Foștii Radio Guerrilla cresc audiențele posturilor unde lucrează: Tanănana, unde e Craioveanu, și Gold FM, unde e Dobrovolschi, au avut evoluții importante.

La nivelul Capitalei, Radio ZU deține supremația, cu 250.800 de ascultători, în scădere cu peste 30.000 de ascultători față de vara anului trecut. Radio România Actualități, al doilea post clasat în topul pe București, se află la o distanță de circa 15.000 de ascultători față de Radio ZU. Postul public de radio a fost ascultat în această vară de 235.500 de persoane din Capitală. Pe segmentul urban, Kiss FM este lider cu aproape 1,3 milioane de ascultători, în scădere față de vara anului trecut cu aproape 130.000 de ascultători.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.