Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Clasarea pe locul 3 în grupă, un rezultat bun pentru Finlanda, spune selecţionerul Finlandei

content.thecoachingmanual.com/
Antrenor de fotbal

Selecţionerul echipei de fotbal a Finlandei, Markku Kanerva, a afirmat că este mândru de formaţia sa, la modul general, în ciuda înfrângerii suferite în faţa Belgiei (0-2), luni, la Sankt Petersburg, adăugând că o clasare pe locul 3 este un "rezultat bun" pentru Finlanda, informează AFP, potrivit Agerpres.

"Am primit o susţinere extraordinară din partea suporterilor finlandezi. Ei ne-au inspirat. Nu ne-am putut atinge obiectivul, care era să luăm măcar un punct din acest meci. Evident, suntem decepţionaţi, dar eu sunt mândru de echipa mea, la modul general. Echipa a făcut o treabă bună în faţa unei formaţii foarte puternice. Ne-am luptat, dar am avut, poate, şi neşansă cu golurile primite", a spus selecţionerul.

Citește și: Locurile și FELUL în care BANII din firmele Adamescu au fost DAȚI judecătorilor TB

"Belgia a fost echipa mai bună şi a meritat pe deplin victoria. A fost foarte dificil să înscrii contra unei echipe cum este Belgia. Sunt mândru de jucătorii mei, au arătat multă voinţă. Mai avem încă o şansă mică să jucăm în optimi. Clasarea pe locul 3 într-o grupă dificilă, este un bun rezultat. Ambianţa a fost fantastică, parcă am fi fost în Finlanda. Vom rămâne la cartierul nostru general (în Rusia) până când vom cunoaşte situaţia pentru optimi", a adăugat Markku Kanerva.

Naţionala de fotbal a Belgiei a învins-o pe cea a Finlandei cu scorul de 2-0 (0-0), luni seara, la Sankt Petersburg, în ultimul său meci din Grupa B a turneului final EURO 2020 la fotbal.

Belgia a câştigat grupa a cărei favorită a fost, încheind cu 9 puncte după trei victorii în tot atâtea meciuri. Finlanda a încheiat pe locul 3, cu 3 puncte, şi păstrează şanse de calificare în optimi de finală.

Golurile au fost înscrise de Lukas Hradecky, în minutul 74, în propria poartă, şi Romelu Lukaku (81).

Belgia va juca în optimi de finală la Sevilla, pe 27 iunie, contra unei echipe care a încheiat grupa sa pe locul 3.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.