Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Claudia Pop Cuic şi-a anunţat retragerea din echipa naţională de baschet 3x3

Britannica.com
baschet

Claudia Pop Cuic a decis să îşi încheie cariera la nivel de echipă naţională şi a anunţat că, după un deceniu dedicat reprezentativei, a decis să se dedice fiicei sale şi carierei la nivel de club, conform news.ro

În vârstă de 32 de ani şi componentă în acest sezon a echipei turce Bursa BSB, Claudia Pop Cuic şi-a explicat decizia.

”Am început să mă gândesc serios la momentul retragerii mele de la echipa naţională după naşterea fiicei mele. Am jucat mai bine de un deceniu pentru România, cu onoare şi mândrie, de fiecare dată recunoscătoare pentru că sunt convocată şi pentru că pot cânta imnul, purtând tricoul în care am visat să joc de când eram copil. Având în vedere vârsta, accidentările, intervenţiile chirurgicale la care am fost supusă în ultimii ani şi, nu în ultimul rând, faptul că am devenit de curând mamă, pur şi simplu cred că este timpul să fac un pas în spate şi să las locul altor jucătoare să vină din urmă”.

Baschetbalista le-a mulţumit fanilor care au susţinut-o de-a lungul timpului, alături de colege, antrenori şi membrii stafurilor tehnice, precum şi FR Baschet.

Jucătoarea, care este soţia managerului de la U BT Cluj, Branko Cuic, a jucat pentru naţionalele României la diferite niveluri de vârstă din 2009. În această vară a fost componentă a reprezentativei tricolore la JO de la Tokyo, unde România s-a clasat pe locul 7.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.