Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Claudio Ranieri nu mai vrea să audă de AS Roma: La sfârşitul Campionatului, antrenorul se desparte de 'Romani'

independent.co.uk
Claudio Ranieri

Claudio Ranieri (67 de ani) va pleca de la AS Roma la finalul campionatului. A declarat public că nu mai este dispus să continue la echipa din capitala Italiei și va încerca o nouă experiență. De la bun început, ideea lui a fost una clară. A venit să ajute până la terminarea sezonului, potrivit mediafax.

”Contractul meu expiră la finalul sezonului. După ultimele 3 meciuri se va termina și munca mea aici. Am venit pentru că am vrut să ajut. Am răspuns afirmativ cerințelor clubului și fanilor”.

Citește și: Moise Guran prevestește viitorul pentru PSD:’Nu cred că PSD mai poate strânge mai mult de 1,5-1,7 milioane de voturi’

Ranieri a semnat cu Roma la începutul lunii martie, la 24 de ore de la demiterea lui Eusebio Di Francesco. Fostul antrenor a fost dat afară după eşecul cu 0-3 din derby-ul cu Lazio şi eliminarea din optimile Ligii Campionilor. La momentul respectiv, se spunea că Ranieri va rămâne la echipă până la finalul sezonului, dar în funcţie de rezultate va fi păstrat sau nu. Până ca oamenii din conducere să ia o decizie, antrenorul a hotărât că e mai bine să plece.

Citește și: Anunț făcut de Lia Olguța Vasilescu! ‘PSD este partidul care a realizat cele mai mari reduceri de taxe în România în ultimii 30 de ani’

9 meciuri a stat Claudio Ranieri pe banca romanilor până acum, timp în care a înregistrat 4 victorii, 3 egaluri și două înfrângeri. De-a lungul carierei, le-a mai antrenat pe Napoli, Fiorentina, Valencia, Chelsea, Atletico Madrid, Juventus, Parma, Nantes sau naţionala Greciei. A impresionat la Leicester, echipă cu care a cucerit Premier League în 2017.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.