Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Claudiu Daniel Catana - Prim-Vicepresedinte ALDE: `Stadioanele construite de statul român trebuie să fie pentru toți românii`

Claudiu Daniel Catana

“Am susținut în calitate de Secretar de Stat la Ministerul Tineretului și Sportului, dar mai ales ca suporter al sportului și fotbalului românesc, urgentarea procesului de îmbunătățire a infrastructurii dedicate sportului național. M-a bucurat să văd că în ultima perioadă, statul român, prin Compania Națională de Investiții, a reuşit să construiască arene precum cea de la Târgu Jiu, Craiova, Arcul de Triumf, Steaua, Rapid, iar până în 2024 se va construi și stadionul Dinamo.

Îngrijorătoare este însă bătălia aceasta surdă pentru cine are dreptul să utilizeze aceste stadioane, indiferent de natura evenimentului. Înțeleg nevoia de apartenență istorică a unor cluburi legendare pentru propria arenă, pot înțelege nevoia unui sport tradițional ca rugby-ul de a avea propria casă, dar nu pot înțelege, ca în anul 2022 entități sportive înscrise oficial în competițiile interne să nu poată închiria aceste baze sportive, confom legislației în vigoare. Ca liberal, cred cu tărie că stadioanele construite de statul român trebuie să fie pentru toți românii, iar instituțiile publice care administrează această infrastructură, așteptată de decenii de români, să gestioneze în mod eficient pentru comunitate bunul public avut în grijă.” , afirmă Claudiu Daniel Catana.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.