Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Claudiu Keşeru va reveni pe teren la finalul lunii iulie

eusunt12.ro
keseru

Atacantul Claudiu Keşeru a fost supus unei artroscopii la genunchi şi va reveni pe teren la finalul lunii iulie, a anunţat, marţi, clubul său, Ludogoreţ Razgrad, potrivit news.ro.

"Atacantul Ludogorets Claudiu Keşeru a suferit o artroscopie reuşită la genunchi pentru curăţarea meniscului deteriorat. Intervenţia chirurgicală a fost realizată de profesorul dr. Anton Georgiev la Spitalul Sofiamed, marţi dimineaţă. După externare, internaţionalul român îşi va continua recuperarea la Razgrad. Keşeru va fi apt de joc la startul sezonului viitor al Ligii Efbet, care începe în a doua jumătate a lunii iulie", se arată în comunicatul citat.

Citește și: EXCLUSIV Denunțătorul Elenei Udrea a fost omenit, în starea de alertă, cu 5 milioane de euro de Poliția de Frontieră! Contract cu iz de Servicii

Keşeru, 33 de ani, s-a accidentat la 5 iunie, în meciul Levski Sofia - Ludogoreţ, primul după întreruperea cauzată de pandemia de coronavirus, dar a continuat să joace. De atunci, el a mai evoluat în două partide, ultima dată duminică, pentru a-şi ajuta echipa să câştige un nou titlu în Bulgaria.

Claudiu Keşeru are 19 partide în acest sezon al campionatului bulgar şi 12 goluri marcate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.