Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Claudiu Manda a dat SEMNALUL - PSD vrea consultări cu toate partidele

stiripesurse.ro
Claudiu Manda

Senatorul PSD Claudiu Manda a declarat luni că o discuţie privind modificarea Constituţiei ar trebui să aibă loc, la un moment dat, între toate partidele politice, în contextul existenţei mai multor conflicte de natură constituţională tranşate de CCR, scrie Agerpres.

"Eu cred că ar trebui discutat, la un moment dat, între toate partidele politice, despre modificarea Constituţiei. Cred că sunt destul de multe elemente pe care le-am tot văzut, conflicte de natură constituţională tranşate de Curtea Constituţională. Cred că mai avem cel puţin două referendumuri care nu au fost validate ca procent, dar sigur că a însemnat un mesaj. Cred că a fost o misiune pe care USL a stabilit-o la un moment dat, când vorbeam de regionalizare, şi cred că sunt astfel de subiecte", a susţinut Manda, la Palatul Parlamentului.

Potrivit senatorului social-democrat, regionalizarea, vot uninominal pe colegii şi 300 de parlamentari sunt doar câteva teme care ar putea fi puse în discuţie.

Citește și: Ședință de ULTIMĂ ORĂ în PSD: Liviu Dragnea a chemat deputații la discuții UPDATE Decizia CHEIE luată .

"Regionalizarea, 300 de parlamentari, vot uninominal pe colegii - eu văd Parlament bicameral cu 200 de parlamentari - vot uninominal pe colegii, aşa cum a fost la referendum. Acest subiect (n.r. - referendumul privind familia), unde avem 3,7 milioane de persoane care s-au pronunţat şi nu ştiu dacă mai sunt şi altele, pe care la un moment dat cred că toţi factorii politici ar putea să le discute atunci când se vor pune vreodată în viitor în dezbatere astfel de subiecte", a punctat Manda.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.