Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Claudiu Manda: Am venit să-l susţin pe Liviu Dragnea, nu să creăm presiune

ionel stoica / facebook
grei psd dna

Deputatul social-democrat Claudiu Manda, aflat luni dimineaţă în faţa sediului DNA din Bucureşti, a declarat că gestul său este unul de susţinere pentru liderul PSD, Liviu Dragnea, fără să fie vorba de o formă de presiune. 

"Am venit să-l susţin pe Liviu Dragnea. În faţa legii nu cred că trebuie să aibă nevoie de susţinere (Liviu Dragnea, n.r.) şi niciun cetăţean nu are nevoie de susţinere în faţa legii. În faţa presiunilor, atunci când vorbim de diferite instituţii, şi v-am spus cum a fost la Înalta Curte, cred că aceste lucruri nu ar trebui să se mai întâmple. Am venit şi eu, şi suntem şi mulţi alţi colegi, să fim alături de domnia sa. N-am venit să declarăm ceva sau să creăm presiune (...). Nu am venit pentru acest lucru. Şi când a fost la Înalta Curte, a fost să se apere în instanţă, iar ceea ce i s-a întâmplat atunci nu cred că trebuia să i se întâmple", a spus Manda, potrivit AGERPRES

El a precizat că a venit în faţa sediului DNA din proprie iniţiativă, fără ca Liviu Dragnea să aibă cunoştinţă despre gestul său şi al celorlalţi colegi ai săi. 

"Eu nu am vorbit acest lucru cu domnia sa. Nu ştiu dacă ştie. Suntem mai mulţi colegi care am vorbit aceste lucruri, să venim astăzi", a precizat deputatul social-democrat. 

Solicitat să comenteze apariţia dosarului, Claudiu Manda a răspuns: "Nu vreau să speculez, dar cumva e de aşteptat. Nu mă puneţi să dau mai multe răspunsuri (...)". 

În faţa sediului DNA s-a aflat şi vicepremierul Paul Stănescu, acesta precizând doar că prezenţa sa acolo este un semn de solidaritate cu Liviu Dragnea. 

"Sunt în calitate de senator al României, în semn de solidaritate cu preşedintele Camerei Deputaţilor şi preşedinte al PSD, Liviu Dragnea. Comentariile o să le fac altădată", a spus Stănescu. 

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, s-a prezentat luni la Direcţia Naţională Anticorupţie, fiind citat de procurori într-un dosar de corupţie. Potrivit unor surse judiciare, liderul PSD a fost citat în dosarul privind compania Tel Drum. 

Câteva zeci de persoane - printre care vicepremierul Paul Stănescu, secretarul general al PSD, Marian Neacşu, deputaţii Claudiu Manda şi Andreea Cosma - au venit în faţa sediului DNA pentru a-l susţine pe liderul PSD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.